Wenche Findalen, uteksaminert hudpleier i 1986 på Otta vdg. skole, hudpleielinja.
Hun etablerte «Wenche´s hudpleie» 6. juli 1986.

Wenche Fredriksen Jonhaugen, uteksaminert hudpleier i 1987 på Otta vdg. skole, hudpleielinja.

Etter å ha tilbrakt en periode i Danmark, leide hun en hudpleiesalong i Levanger i 1988, før hun kom til Lillehammer i 1989 og leide hudpleiedelen i Ellinor´s hud – og fotpleie.

Wenche Fredriksen Jonhaugen etablerte «Oasen hudpleie» i Storgt. 61 året 1990.

I 1995 ble «Wenche´s hudpleie» og «Oasen hudpleie» fusjonert. I 1996 utvidet Wenche Fredriksen Jonhaugen utdannelsen sin ved å ta eksamen som aromaterapeut, og Wenche´s hudpleie fikk et nytt og etterlengtet tilbud, som mange har hatt glede av i årenes løp. Dette ble begynnelsen på et veldig vellykket samarbeid mellom oss to Wenche´ne, som nå har vart i 22 år. Vi ser fram til mange fine år framover, der vi sammen vil forsøke å gjøre hverandre enda bedre. 

Faglig har vi vært på linje hele tiden og vært like opptatt av å holde oss oppdatert innen faget hudpleie. Det gjelder behandlinger, teknikker, produkter, ingredienser og deres innvirkning på huden og dens funksjoner. I 2008 oppnådde vi begge å kunne kalle oss «avanserte hupleiere» etter å ha gjennomført nøytrale fagkurs som gikk over 3 år.

Wenche´s hudpleie er i fortsatt vekst og positiv utvikling. Da vi flyttet hit til Storgata 40, fikk vi erfare at beliggenhet er viktig. Det er liv og røre her i sørenden av Storgata og vi stortrives her. At det er parkeringsmuligheter utenfor døra er virkelig et stort pluss, og vi syns det er helt greit ikke å være lokalisert i gågata.

I  2017 har Wenche Findalen forhandlet Decleor på Lillehammer. 

Oktober gjorde vi en omfattende oppgradering av salongen, og vi er veldig tilfreds med resultatet. Dette var inspirerende for oss.