Wenche Findalen, uteksaminert hudpleier i 1986 på Otta vdg. skole, hudpleielinja.
Hun etablerte «Wenche´s hudpleie» 6. juli 1986.

Wenche Fredriksen Jonhaugen, uteksaminert hudpleier i 1987 på Otta vdg. skole, hudpleielinja.
Etter å ha tilbrakt en periode i Danmark, leide hun en hudpleiesalong i Levanger i 1988, før hun kom til Lillehammer i 1989 og leide hudpleiedelen i Ellinor´s hud – og fotpleie.

Wenche Fredriksen Jonhaugen etablerte «Oasen hudpleie» i Storgt. 61 året 1990.

I 1995 ble «Wenche´s hudpleie» og «Oasen hudpleie» fusjonert. I 1996 utvidet Wenche Fredriksen Jonhaugen utdannelsen sin ved å ta eksamen som aromaterapeut, og Wenche´s hudpleie fikk et nytt og etterlengtet tilbud, som mange har hatt glede av i årenes løp. Dette ble begynnelsen på et veldig vellykket samarbeid mellom oss to Wenche´ne, som nå har vart i 24 år. Vi ser fram til mange fine år framover, der vi sammen vil forsøke å gjøre hverandre enda bedre. 

Faglig har vi vært på linje hele tiden og vært like opptatt av å holde oss oppdatert innen faget hudpleie. Det gjelder behandlinger, teknikker, produkter, ingredienser og deres innvirkning på huden og dens funksjoner. I 2008 oppnådde vi begge å kunne kalle oss «avanserte hupleiere» etter å ha gjennomført nøytrale fagkurs som gikk over 3 år.

Wenche´s hudpleie er i fortsatt vekst og positiv utvikling. Da vi flyttet hit til Storgata 40, fikk vi erfare at beliggenhet er viktig. Det er liv og røre her i sørenden av Storgata og vi stortrives her. At det er parkeringsmuligheter utenfor døra er virkelig et stort pluss, og vi syns det er helt greit ikke å være lokalisert i gågata.

I  2019 har Wenche's Hudpleie forhandlet Decleor 32 år på Lillehammer. 

Oktober 2017 gjorde vi en omfattende oppgradering av salongen, og vi er veldig tilfreds med resultatet. Dette var inspirerende for oss.

Vi forhandler seriene: Matis, Decleor, Priori, bareMinerals, Grande Cosmetics.