Kremer på et bord med en linduk og blader fra en busk. En spatel i tre ligger over krukken til venstreOm oss

38 år med skjønnhet og velvære!

Vi gleder oss til å kunne tilby deg våre gode behandlinger og effektive produkter. Vi har høyt fokus på faglige oppdateringer og kunnskap om våre behandlinger og produkter. Også utdanne oss og ta kurs på nyheter og trender som kommer i faget. Dette vises i vår behandlingsmeny som stadig oppdateres. Målet er å kunne tilby dere individuelt tilpassede behandlinger innen det forskjellige fagområdene.

Hvem er Wenchene?

Wenche Findalen, tok utdanningen i 1986 på Otta vgs, hudpleielinja. Hun etablerte «Wenche’s hudpleie» 6. Juli 1986. Hun sluttet i salongen våren 2023

Wenche Fredriksen Jonhaugen, tok utdanningen i 1987 på Otta vgs, hudpleielinja.
Etter å ha vært en periode i Danmark, leide hun en hudpleiesalong i Levanger i 1988, før hun kom til Lillehammer i 1989 og leide hudpleiedelen i Ellinors hud – og fotpleie. Wenche Fredriksen Jonhaugen etablerte «Oasen hudpleie» i Storgt. 61 i 1990.

I 1995 ble «Wenches hudpleie» og «Oasen hudpleie» fusjonert. I 1996 utvidet Wenche Fredriksen Jonhaugen utdannelsen sin ved å ta eksamen som aromaterapeut, og salongen fikk et nytt tilbud, som mange har hatt glede av i årenes løp. Dette ble begynnelsen på et veldig vellykket samarbeid mellom oss til Wenchene, som varte i 28 år. Wenche Jonhaugen ser nå fram til å fortsette det vi har bygd opp sammen. Oppdatere seg i det som skjer i faget og veilede kundene på best mulig måte.

Bred fagkompetanse

Faglig har vi vært på linje hele tiden og er opptatt av å holde oss oppdatert innen faget hudpleie. Det gjelder behandlinger og nye behandlinger, teknikker, produkter, ingredienser og deres innvirkning på huden og dens funksjoner. Vårt fag er i stadig endring, så det er spennende å følge med i bransjen. Mange nye serier har kommet og gått på disse årene.

Da vi flyttet hit til Storgata 40, fikk vi erfare på beliggenhet er viktig. Det er liv og røre her i sørenden av Storgata og vi stortrives her. Det er mulighet parkeringer utenfor døra er virkelig et stort pluss, og vi syns det er helt greit å ikke være lokalisert i gågata.

Wenche Findalen har forhandlet Decleor siden 1987 på Lillehammer men i 2024 ble serien borte. Oktober 2017 var det omfattende oppgradering av salongen, og vi er veldig tilfreds med resultatet. Dette var inspirerende for oss. Neste store endring var våren 2024 da Wenche Findalen sluttet.

Vi forhandler seriene: Matis, Babor, Priori, Grande, Frøya cosmedics og Better Brows.